Autonomie : praktische aanpak

Lezing / Workshop door Koen Van Brusselen

 

Vorig jaar heb ik een lezing in 2 delen georganiseerd over het thema “autonomie” met Koen Van Brusselen.  Hij heeft ons toen uitgelegd wat onze regering wel en niet doet, en ook hoe het politieke systeem werkt en hoe we daarin beland zijn. Het was interessant, maar mogelijk voor sommigen iets te theoretisch.

Koen heeft ondertussen zijn lezing aangepast en deze keer gaat hij het praktisch maken.   Hij gaat ons leren hoe we het huidige systeem in ons voordeel kunnen gebruiken.

Hoe heeft onze status als staatsburger invloed op ons en hoe kunnen we dat veranderen naar de status van "state national" (erkende niet-burger) om mogelijk uit het systeem te stappen. Het klinkt misschien wat ingewikkeld, maar geen paniek, het wordt stap voor stap door Koen uitgelegd.

Voor alle duidelijkheid. Dit heeft niets meer te maken met  brieven in de stijl van “opzeggen machtiging bestuur, life live claim,"... en zo veel andere zaken die in het autonomiewereldje verkocht worden en waar je in de praktijk niets mee bent. Helaas is  dit gewoon een verdienmodel dat mensen verder in de problemen helpt.

Deze lezing / workshop wordt gratis aangeboden. Drankjes tegen betaling verkrijgbaar.

De lezing vindt plaats op vrijdag 13 oktober om 19u30 in Zaal Ankerpunt, Sint-Hubertusdreef 14 in Wakkerzeel (Haacht)

 

 

 

Praktisch :

De laatste lezing rond dit thema was op vrijdag 13 oktober. Mogelijk binnenkort een nieuwe datum !