Lichaamsbewustzijn en zachte kracht

Lezing door Ilse Grace Scheers

 

Een essentiële  manier om meer bewustzijn te krijgen aangaande je lichaam, is inzicht krijgen in de basisprincipes van de 4 dimensies. 

De 4 dimensies waarin we leven en waarin we de werkelijkheid kunnen ervaren zijn de fysische dimensie, de aura dimensie, de hara dimensie en de wezenskern dimensie.  Het is erg bijzonder om te begrijpen én te ervaren hoe deze verschillende percepties elk hun eigenheid en realiteit hebben, hoe je ermee om kan gaan en wat de impact ervan is op je dagelijkse lichaamsbewustzijn. 
De fysische dimensie is de meest gekende, onze huidige wetenschap is daar geheel op gebaseerd.

De aura dimensie is de dimensie van de auralichamen, ook bewustzijnslagen of energetische levels genoemd. Het is ook de dimensie van de chakra’s, onze energetische organen die de natuurlijke poorten zijn naar de levels en die onze energie reguleren.

De hara dimensie is de dimensie van oplijning, verbinding tussen hemel en aarde. Het is de dimensie van de Zielelijn, de dimensie waar intenties spelen ook.

De wezenskern dimensie tenslotte is de dimensie van je Spirit, je Essentie, je Core, je Licht.

 
Wanneer we deze dimensies gaan begrijpen en ervaren, wordt het makkelijker om in onze kracht te komen, onze authentieke kracht, onze zachte kracht. 
En met de collectieve shift die vandaag bezig is, is het vooral de zachte, vrouwelijke kracht die zich meer mag gaan ontwikkelen.
 

 

 

Praktisch :

Dinsdag  11 juni om 19u30

Zaal De Klapper, Klapgat 2, 3150 Haacht

Inkom : 20 euro

Inschrijven via onderstaand formulier