Wet en Legaliteit is toch hetzelfde, niet ?

Workshop door Gunther Landrie

 

Een praktische en haalbare aanpak ter bescherming van je eigendom.

 

Er is een wereld van verschil tussen Wet en legaliteit! 'Wet' betreft alles wat "waar" is, terwijl 'legaliteit' een systeem van fictieve regels omvat dat ons volledig onder controle houdt. Het onderscheiden van deze concepten – samen met het verschil tussen man/vrouw en persoon, en tussen de rechten van de man/vrouw en de rechten van de persoon – vormt jouw sleutel tot vrijheid binnen de hedendaagse waanzin of matrix. Het begrijpen én ervaren van het verschil tussen deze twee, is essentieel; het betekent het verschil tussen leven als een gevangene of als iemand die ware vrijheid geniet. 

 

In mijn recente lezingen hebben we deze basisprincipes besproken over hoe je jezelf krachtig kunt uitdrukken en recht kunt spreken over je bezittingen – je huis, je kinderen, je eigendommen, en zelfs je eigen lichaam. Eens we begrijpen dat we letterlijk een rol spelen binnen de maatschappelijke structuren kun je praktische stappen ondernemen om niet langer als pion op het monopoliebord gebruikt te worden. Jij wordt de speler!  

  

Mensenrechten en grondrechten zijn niet meer dan illusies. Echter, eenmaal je begrijpt wat "Wet" werkelijk inhoudt, zul je zien dat je wel degelijk rechten hebt. Deze kennis toepassen brengt een ware revolutie teweeg, een innerlijke revolutie met ongekende toepassingen. 

  

Deze workshop gaat echter verder dan de lezingen: 

  • Hoe druk jij jezelf uit als man of als vrouw? 
  • Hoe verdedig je je rechten op je eigendommen?  
  • eHoe bescherm je je kinderen tegen misstanden op school gerelateerd aan extreme waanideeën?  
  • Wat doe je tegen onrechtmatige, eenzijdige contracten die je regelmatig in de bus ontvangt met de vermelding “moeten” betalen? 
  • Hoe communiceer je tegen de zogenaamde “overheid” of “autoriteit”? 
  • Hoe schrijf je een kennisgeving? 
  • Hoe reageer je als man of als vrouw tov onrecht dat je wordt aangedaan door al dan niet “autoriteit”? 

  

Je zal ontdekken dat het antwoord op deze vragen grotendeels een spirituele zoektocht is. Je zult een innerlijke kracht moeten ontdekken en ontwikkelen die ieder van ons bezit maar spijtig genoeg nooit heeft ontdekt. Spreken, handelen ,en schrijven vanuit deze kracht is ondenkbaar sterk. 

  

Het aantal deelnemers is beperkt tot 20. We organiseren deze workshop niet om alle persoonlijke problemen van alle deelnemers op te lossen. Het is wel de bedoeling dat iedereen naar huis kan gaan met de nodige tools en kennis zodat je de kracht en het vertrouwen hebt om zelf actie te ondernemen tegen deze uitdagingen. Wees je er ook van bewust dat deze cursus je beleving met betrekking tot de wereld waarin je leeft ernstig kan veranderen!  

 

Voor velen is het letterlijk “ontwaken“ (ont – wake: opnieuw levend worden) en hoe meer je deze materie in je dagelijkse leven toepast, hoe meer je ontdekt wie de ware “ik” is, en hoe krachtiger je boodschap wordt. 

 

Meer info over Gunther op  https://www.healthimpact.one

 

Praktisch :

Wanneer: woensdag 19 juni, van 10 tot 17 uur 

Prijs: 65 euro, incl water,  koffie of thee (lunch zelf te voorzien, mogelijkheid bestellen broodje/slaatje)

Waar: Oude Putsebaan 17 - 3140 Keerbergen 

 

Reserveren via onderstaand formulier :