De Belgische Ufo-golf

Lezing door Bart Uytterhaegen

Het hardnekkig dossier dat zich niet liet begraven is terug!

Wie durft deze feiten nog te weerleggen ... hoelang zal België, nu al laatste in de klas, nog achterop hinken in zijn bekendmaking? Het begint internationaal aardig te spannen. Laten we dan meteen het belangrijkste dossier voor België, en misschien wel de wereld, vanonder het stof halen en terug in ere herstellen. Dit is het eerste educatief boek omtrent de Belgische UFO-golf (1989-1991) en laat geen steen onaangeroerd.

Niet alleen zijn de bewijsmaterialen van het officiële dossier 'stunning', je kan ze ook niet weerleggen. Daarvoor zorgde de Belgische luchtmacht destijds. Onder de deskundige leiding van (toenmalig) kolonel Wilfried de Brouwer werd dit onderzoek in samenwerking met SOBEPS waar gemaakt. De luchtmacht was met dit vooruitstrevend onderzoek voor op zijn tijd. Wordt dit werkstuk en zijn analyse straks algemene leerstof voor onze scholen en een bron van historische informatie voor onze instanties?

"Voor het eerst komt het hardnekkig UFO-dossier in al zijn glorie terug boven water en kunnen we allen de waarheid in duiken!"

 

info op https://bartuytterhaegen.be/

 

Praktisch :

Zondag 11 februari 2024 om 14u30

Zaal De  Klapper ,  Klapgat 2, 3150 Haacht

Inkom : 20 euro

Inschrijven via onderstaand formulier