Die-eten of weten. Gaan met die  Banaan !

Lezing door Callan Correo en Freya Wygaerden

 

Van Oscargenomineerde tangodanser tot creatieveling in de voedingsindustrie en life-time rebel… Met verbinding als rode draad door hun verhaal enthousiasmeren Callan Correo en zijn partner Freya Wygaerden je op onnavolgbare wijze om terug ZELF het heft van je leven in handen te durven nemen.

Of het nu gaat over het bewust gaan voor een Oscarnominatie (Callan Correo was mee verantwoordelijk voor de Oscar genomineerde feelgood-kortfilm “Tanghi Argentini”), het durven maken van ingrijpende keuzes, een radicale ommekeer op gezondheidsvlak en verhalen over zelf home-made-supplementen maken, een eigen gezonde choQola ontwikkelen, stoppen met suiker en 1,5 kg gember per dag, of het stap voor stap je leven vorm te geven zoals JIJ het wil… Zoek niet langer alle heil bij derden maar voer je eigen onderzoek!

Met persoonlijke verhalen over de kracht van voeding en tientallen choqerende inside anekdotes vanuit de pharma en voedingsindustrie leveren Callan & Freya je het unieke bewijs dat het anders ook kan. Van voeding als medicijn tot zelf supplementen maken, zelf whisky stoken op 3 minuten, het geheim van pasteuriseren en nog zoveel meer. 

Deze actieve lezing zal je kijk op het leven misschien wel voor altijd veranderen… En om dat te bewijzen toasten we samen met een Home-Made-Hot-Shot op onze gezondheid want SAMEN kunnen we ALLES! (ps: Die Hot-Shot betekende op gezondheidsvlak echt een ommekeer in het leven van Callan en wij overtuigden hem om ons te laten proeven op het einde van de lezing )

Tot dan!

Wat zeggen anderen over deze lezing:

"Heel interessante uiteenzetting! Bedankt Callan & Freya, het was een “eye-opener” Marina M. "

"Super interessante voordracht!!!  Valeska K.

"Ik stond de dag erna in de supermarkt en wist niet meer wat kopen… Deze lezing beklijft!" Marie V.

"Omvergeblazen! Ik wist niet dat het zo erg was! Dankjewel om onze ogen en ons hart te openen." Bart H.

 

PS: Callan & Freya schreven in juli 2022 de gezondheidsspecial voor Macrotrends (het beleggersblad van Brecht Arnaert), een dossier rond voeding en natuurlijke supplementen maken wat op zeer veel bijval mocht rekenen in België en Nederland. Ook in diverse podcasts kwam je hun reeds tegen en op tal van bewuste evenementen in binnen- en buitenland zijn zij steeds graag geziene gasten. Ps: wil je deze lezing ook graag bij jouw in de buurt? Geef hun dan even een seintje: info@myfoodmykingdom.com #samenwerkenwerkt

 

Meer info op https://www.myfoodmykingdom.com/over-ons/

 

Praktisch :

Donderdag 12 januari om 19u30

Zaal De Klapper, Klapgat 2, 3150  Haacht

Deelnameprijs : 12 euro

Inschrijving via onderstaand formulier