Halverwege de jaren 1800 ontdekte Louis Pasteur bacteriën als oorzaak van ziekte en sindsdien spitst onze geneeskunde zich toe op het doden van deze ziekteverwekkers en de reacties (symptomen) die ze veroorzaken in ons lichaam, een systeem dat in de meeste gevallen op lange termijn enkel meer ellende veroorzaakt, in extremis zelfs kanker.

Erik Tanghe ontdekte ruim 15 jaar geleden dat hij in staat was het menselijk energieveld waar te nemen waardoor hij verbanden kon leggen tussen specifieke verstoringen in dat energieveld en het verschijnen van bepaalde ziektes.

In deze lezing legt Erik Tanghe uit hoe een negatieve emotie aan de basis ligt van elk probleem in ons lichaam. Deze negatieve emotie zal het menselijk energieveld (aura) verstoren op een plaats die symbolisch verbonden is met die emotie waardoor de cellen op die plaats minder zuurstof krijgen, teveel afvalstoffen produceren en daardoor langzaam verzuren.

Dat zorgt ervoor dat op korte maar vooral langere termijn een lichamelijk probleem optreedt.

Symboliek is erg belangrijk in elk ziekteverschijnsel en we leggen die symboliek van de verschillende plaatsen in ons lichaam duidelijk uit zodat je beter begrijpt waarom een bepaald probleem in je lichaam optreedt. Zodra je dat probleem begrijpt, kan je er ook wat aan doen en ook dat wordt uitgelegd.

 

Inschrijven is niet meer mogelijk

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.