Innerlijke Vrijheid 

 

Workshop door Christian Verschueren

 

 

Ik nodig je hartelijk uit om op 18 oktober mee te doen met onze workshop om samen de innerlijke vrijheid te ontketenen.

Vrijheid zit in onze natuur en het laat je energie stromen. Velen onder ons of zelf in onze ganse cultuur worden we geconfronteerd met een beperkt gevoel van vrijheid. Denk maar aan mensen die lichamelijke beperkingen hebben of in een bepaalde situatie zitten en niet bij machte zijn om hier uit te stappen en zo zijn er nog een tal van voorbeelden. Een gevoel van vrijheid is essentieel als mens.

De weg naar een fundamentele “zijns” toestand is voor éénieder een basisrecht. Het geeft je als mens optimale vrijheid en laat je vrij functioneren in een steeds veranderende maatschappij.

“Vrijheid laat de energie van ons wezen stromen, daardoor ga je helen en wordt je zelfbewustzijn helderder”

 

Vandaag de dag heeft onze maatschappij dringend nood aan voeding. Een energie vanuit intuïtie en nieuwe liefdevolle verbindingen die hun basis vinden in vrijheid.

Wil ook jij met mij op reis en wil je in verbinding komen, met die innerlijke kracht die diep van binnenuit je hart komt ?

 

Chris Verschueren is een passievolle transformatie en leiderschapscoach. Hij brengt mensen en organisaties naar een hoger 'bewust' niveau. Een niveau waar groei en plezier een constante 'zijn'. Uitdagingen en problemen zijn unieke opportuniteiten om de 'daadkracht' van alignement en heelheid dagdagelijks te ervaren.

Zijn eigen persoonlijke doelstelling is om mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van zichzelf.

De persoonlijkheid naast zich kunnen neerzetten om de pure waarheid te ervaren dat we liefde zijn en die begeleidt ons dagdagelijks naar vrijheid voor onszelf en daarnaast voor de ganse wereld.

Want als je de wereld wil veranderen begin je bij jezelf en dat gaat meestal niet zonder slag of stoot. Dat is nu eenmaal het spel van de dualiteit op aarde. Elk moment van de dag waar je de dualiteit overstijgt kom je bij je hart en dat is de poort naar je ziel. 

Praktisch

 

 

Wanneer | woensdag 18 oktober om 19u30

Waar | cursusruimte Brandnetel, Oude Putsebaan 17, 3140 Keerbergen

Maximum aantal personen | 20

Uitwisseling |        25 € 

 

Inschrijving via onderstaand formulier :