Soevereiniteit – een stap richting vrijheid

Lezing door Gunther Landrie

 

Op 12 januari komt de soevereine beweging in de kijker. Knack trekt de aandacht met de volgende titel: “Antioverheidsdenken tijdens corona: hoe 'soevereine burgers' opgelicht worden”. Een aantrekkelijke titel maar ze slaan de bal volledig verkeerd en hadden beter de volgende titel gebruikt: “Overheidsdenkers, hoe de burgers opgelicht worden”. Het corona verhaal bevestigt dat wij als burger massaal bedrogen worden en dat slavernij meer dan ooit bestaat maar dan op een zeer doordachte manier. Slavernij is verboden maar niet als wij er vrijwillig in toestemmen. Hun legaal systeem is volledig gebaseerd op “vermoedens”. Zolang wij niets zeggen gaan wij akkoord. Maar hoelang p(r)ikken wij dit nog?

Soevereiniteit is geen nieuwe beweging maar nu alsmaar meer mensen gaan inzien dat ons systeem door en door corrupt is, willen alsmaar meer mensen zich loskoppelen van deze fraude. Letterlijk vertaald betekend soeverein zijn “boven de controle staan”. Je neemt de beslissing om niet langer deel te nemen aan dit frauduleuze machtsspel, jij neemt opnieuw de “volledige” verantwoordelijkheid voor je leven in handen. Het is dus een vorm van bewustwording en heeft niets te maken met antioverheidsdenken!

Met een paar eenvoudige stappen kan jij jouw soevereiniteit terug opnemen maar je hebt wel wat achtergrondinformatie nodig om stevig in je schoenen te staan. Het volstaat niet om snel een paar documenten in te vullen en je soeverein te verklaren. Het is geen bureaucratische procedure maar het is een proces van bewustwording! Jij als mens staat centraal en niet een stukje papier!

In deze lezing zullen de volgende vragen beantwoord worden:

  • Hoe komt het toch dat niemand zich zorgen maakt over onze basisrechten, zijnde de grondwet en de mensenrechten. Die worden massaal geschonden en toch doen onze politiekers alsof hun neus bloed. Zijn die wetten wel van toepassing op ons?
  • Hoe komt het dat we alsmaar meer belastingen moeten betalen? Op alles wat we doen of willen doen moet taks betaald worden? Wat met ons bezit, geld en banksysteem?
  • Hoe kunnen we ons beschermen tegen deze corruptie?
  • Welk fictief systeem passen ze toe om ons volledig onder controle te krijgen?
  • Hoe wordt je soeverein en wordt dit wel erkend?

We leven in een Matrix en we kunnen de beslissing nemen hieraan niet langer deel te nemen. Onze regeringen hebben de volledige controle genomen over ons leven (en ons denken) en dit op een zeer ingenieuze manier. Het is uitermate belangrijk om in te zien hoe wij vanaf de geboorte gemanipuleerd worden. Kennis hebben van deze manipulatie is kracht herwinnen! Door inzicht te krijgen in het systeem herwinnen we onze aangeboren kracht en leren we weer op eigen benen staan en daar gaat het om als je soeverein wil worden. Onze slogan is dan ook: “Ik ben – I am”. Je mag er zijn als mens! Of nog beter, je “moet” er zijn als mens.

 

Meer info over Gunther op  https://www.healthimpact.one/

 

Praktisch 

Zaterdag 26 maart om 19u30 - Vredezaal, Klapgat 1, 3150 Haacht

Voor deze activiteit kan je niet meer inschrijven.