Lichaam, hart & ziel met elkaar verbinden

Lezing / workshop door Chris Verschueren

In het leven is alles aanwezig om ons te voorzien van de meest fantastische aardse en hemelse beleving.

Maar als lichaam, ziel en hart niet echt op elkaar zijn afgestemd, voelt het vaak anders… We krijgen zelden via onze opvoeding de tools mee om de signalen die ons lichaam ons geeft of die we via emoties voelen, te gebruiken of juist te interpreteren.

In feite zijn we perfect uitgerust om zelf aan het stuur te staan van ons leven en niet alles wat ons overkomt, hulpeloos te ondergaan. Soms hebben we hierbij wat begeleiding nodig, in de vorm van een ervaren spreker of inspirerende coach zoals Chris Verschueren. Dankzij zijn jarenlange ervaring, kan hij jou de eerste sleutels brengen om passievol door het leven te reizen. Op die manier kan je evolueren naar een vreugdevol leven met bezieling & verbinding, van hart tot hart.

Onze planeet en zijn bewoners hebben op dit moment een grote nood aan mensen die met een open hart in het leven staan, van wie de ziel gevoed wordt met hartskwaliteiten en die geleerd hebben om via het lichaam naar de roep van de ziel te luisteren. Op deze manier kan heling plaatsvinden op grote schaal, omdat de 3 krachtbronnen van levensenergie op elkaar zijn afgestemd. De ziel en de menselijke verbindingen transformeren naar iets goddelijks.

Wil je geïnspireerd worden om ook dagdagelijks de deuren van lichaam, hart en ziel  innerlijk te voelen herrijzen ? Kom dan op 16 februari om 19u30 naar zaal Ankerpunt naar de lezing van Chris Verschueren en breng zeker ook pen & papier mee.

 

Chris Verschueren  - “At the end of the day it is all about love” -  is onze spreker.

Dit is een quote die hij vaak gebruikt als mensen hem vragen wat hij “in essentie” doet.  Het gaat over liefde en die kan enkel ontstaan vanuit “zelfliefde”. Geen egocentrische liefde.

Zijn eigen persoonlijke doelstelling is om mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van zichzelf.

De persoonlijkheid naast zich kunnen neerzetten om de pure waarheid te ervaren dat we liefde zijn en die begeleidt ons dagdagelijks naar vrijheid voor onszelf en daarnaast voor de ganse wereld.

Want als je de wereld wil veranderen begin je bij jezelf en dat gaat meestal niet zonder slag of stoot. Dat is nu eenmaal het spel van de dualiteit op aarde. Elk moment van de dag waar je de dualiteit overstijgt kom je bij je hart en dat is de poort naar je ziel.

Onze zielen smeken naar de poort van transformatie en via hart en lichaam zal onze ziel spreken. Daar kan je dan je zielereis en zielemissie ontdekken.

 

In navolging van de lezing doen we een reeks van 10 workshops verspreid over het ganse jaar. We willen je graag begeleiden naar een diepere innerlijke verbinding en je helpen om (beter) contact te maken met je lichaam, hart en ziel.  Meer info volgt !

 


Praktisch :

Weldra nieuwe lezing / workshop in Lier. Meer info binnenkort.