Ons (buiten) aards examen - de kosmos ontsluiten in onszelf

Lezing door Ilse Wanten

We leven in een Multiversum van een uitzonderlijke schoonheid. De zware processen waar de mensheid momenteel collectief en individueel doorheen gaat, fungeren slechts als een soort (buiten-)aards examen. Wanneer we ons weer (leren) verbinden met de Liefdevolle Bron – het begin en het einde van alles – en met alle delen van ons Hogere Zelf, die op andere plaatsen, in andere delen van de Kosmos hun eigen ervaringen hebben opgedaan, zullen we eindelijk weer heel-worden en terugkeren naar Huis.

Ilse’s kosmische herinneringen, inzichten en reflecties over onze oorsprong, huidige missie en bestemming, levert naast een zeer bijzonder ook een positief en hoopvol verhaal op waarbij de nadruk op de kracht van onze eigen vrije wil komt te liggen.

Er wacht je deze lezing een kosmisch reisverslag. Diep doorleefde getuigenissen nemen je mee naar gebeurtenissen die, ook al vonden ze in sommige gevallen vele duizenden jaren geleden plaats, ons vandaag nog steeds danig parten spelen waardoor ze onze heling in de weg staan.

Tijdens de lezing zal er een mogelijkheid om haar boek aan te boeken.

 

Ilse Wanten (1973, Hasselt, BE) koos ervoor om in deze turbulente Eind/Openbarings-tijd in een fysiek lichaam op de Aarde aanwezig te zijn. Reeds als kind was ze zich sterk bewust van werelden die anderen niet konden waarnemen en had ze ervaringen met haar begeleiders, andere Zelven en gidsen van verschillende Sterrenvolken. Daarna werd haar gave lange tijd onderdrukt omdat ze er destijds nergens mee terecht kon. Dankzij haar radicale keuze voor een artistiek leven (actrice, danseres, zangeres) begon het zich terug te ontwikkelen om vanaf 2005 in een enorme stroomversnelling terecht te komen toen ze zich tevens aan het schrijven zette.

 

Naast vele artikels, een vaste column, blogs en eigen liedjes (onder de naam Isle of the Sky), schreef ze ook 2 boeken. Hoewel Ziel in Zicht! reeds in 2012 verscheen en Lieve Hemel in 2019, klinkt hun boodschap vandaag helderder dan ooit.

Zie ook: www.ilsewanten.com

 

 

Praktisch :

Vrijdag 8 december om 19u30

Cursusruimte Brandnetel, Oude Putsebaan 17, 3140 Keerbergen

Inkom : 20 euro

Vooraf inschrijven via onderstaand formulier :