Op vrijdag 29 april 2022 ontvangen we Peter Vereecke, die wel eens Vlaanderens bekendste complotdenker wordt genoemd.  

 

Hij wil ons spreken over het wondere fenomeen van 'wakker worden' en laten kennis maken met zijn visie over wat er in de wereld momenteel gaande is. Verwacht geen saaie deprimerende lezing. Hij wil ons vergasten op een tapas-schotel, overgoten met wat humor en muzikaal gekruid, om duidelijk te maken dat we op zovele domeinen ongelofelijk belogen en bedrogen worden door een elite die een plan heeft dat zeker niet het beste voorheeft met de mensheid en onze biotoop. 

 

Het is zijn overtuiging dat we wakker moeten worden en opstaan om terug onze waardigheid, waarheid, vrijheid en gezondheid op te eisen. Het is er (de) tijd voor! 

 

Wie is Peter Vereecke ?  

 

Zijn leven begon op 26 februari 1956 te Sleidinge. Hij liep college te Eeklo en studeerde klassieke filologie te Gent. Hij huwde, kreeg twee kinderen, was eerst leraar Latijn maar nam dan het verzekeringskantoor van zijn ouders over. Hij raakte geëngageerd in het lokaal verenigingsleven en de Evergemse gemeentepolitiek, o.a. als burgemeester. 

 

Rond de millenniumwissel begon hij zich vragen te stellen over van alles en nog wat. Op zoek naar de antwoorden las hij heel veel boeken, ging naar allerlei lezingen en ondernam een aantal reizen. Zijn inzichten over de wereld, het leven, de mens zijn er drastisch door veranderd.  

 

Tijdens zijn zoektocht ontwikkelde hij een aantal presentaties over zowel muzikale als andere meer maatschappijkritische of speciale onderwerpen. Telkens is het zijn ambitie de interesse te prikkelen via een evenwichtige  mix van ontspanning en informatie. 

 

Hij beweert niet de pretentie te hebben op dé waarheid, maar bevestigt wel telkens gestreefd te hebben de werkelijke toedracht te vinden. En hij blijft open staan voor alle bemerkingen en kritieken. 

 

Vrijdag 29 april om 19u30 - Vredezaal, Klapgat 1, 3150 Haacht

Voor deze activiteit kan je niet meer inschrijven