The Female Warrior -  Cursus Heropleving Vrouwelijke Energie 

 

Ik voel al langer dat ik – naast lezingen organiseren voor inspirerende sprekers – ook zelf iets wil neerzetten.  De voorbije jaren was ik niet alleen ondernemer, maar heb ik veel opleidingen gevolgd om mijn intuïtieve kant te ontwikkelen en mezelf beter te leren kennen.  Coaching, channeling, sjamanisme, psycho-energetica, regressietherapie,  enz..  Al deze opleidingen – en zelfs mijn job als ondernemer in de dienstencheques – hebben mij ertoe gebracht om nu iets neer te zetten voor vrouwen . We zijn geëvolueerd van het vissentijdperk naar het aquariustijdperk.  Waar we vroeger te maken hadden met een dominantie van de mannelijke energie, hiërarchie en controle, leiders en volgers voelen we nu een heropleving van de vrouwelijke energie en mogen we eindelijk onze eigen priesteres zijn !

Voor deze cursus heb ik mij ondermeer laten inspireren door Maria Magdalena. Inderdaad, de bijbelse Maria Magdalena, die geen hoer was, maar wel een katalysator en een zeer belangrijke rol heeft gespeeld voor Jeshua (Jezus).   De eerste cursusdag geef ik zelf.  Voor de daarop volgende cursussen werk ik samen met andere lesgevers.  De rode draad door de cursus is het versterken van de vrouwelijke energie. Vanuit de geschiedenis, Maria Magdalena, Isis, Egypte naar het hier en nu. Ik voel  heel sterk dat het mijn taak is om dit neer te zetten. Daarnaast laat ik me bijstaan door een aantal krachtige vrouwen die ik de voorbije jaren heb leren kennen.  

Tijdens de cursus krijg je ook oefeningen & tools mee om zelf aan de slag te gaan.

 

Programma :

2023 : 3 zaterdagen, telkens van 14 tot 18h

Zaterdag 30 september                Lesgever Marleen De Braekeleer

                                                          Thema :  The Divine Feminime

Zaterdag 21 oktober                      Lesgever Eva Van Havere

                                                           Thema : Track Je Plan(ner) (afk. TJP).

Zaterdag 18 november                   Lesgever Monika Braun

                                                           Thema : Jezelf Helen

 

Locatie : Cursusruimte Brandnetel, Oude Putsebaan 17, 3140 Keerbergen

 

Meer informatie over de inhoud van de cursus :

Dag 1 : Intro - The Divine Feminine - Marleen De Braekeleer

We duiken in de geschiedenis van onder meer Maria Magdalena.

Wie was zij echt ? En wat was haar rol ? Wat is de band met Isis ?

Na zoveel jaren komt eindelijk de waarheid aan het licht.   

Dag 2 : Track Je Planner (TJP) - Eva Van Havere

Merk jij het ook? Dat afspraken maken in het nieuwe bewustzijn er helemaal anders uitziet dan in het oude bewustzijn? Lineair plannen lukt bij mij niet meer. En als ik het al probeer, dan krijg ik het vaak niet voor elkaar om dat ene taakje of afspraak binnen een gepland tijdslot of datum voor elkaar te krijgen.

 

als ik iets plan

trekt wat ik plan

toch maar weer

zijn eigen plan

🤔

 

Frustrerend in 3D. Zaligmakend in 5D! Maar helaas geraak je daar niet zonder slag of stoot. Loslaten. Loslaten. … en nog es loslaten. En er op blijven vertrouwen dat wat ECHT bij je zieleplan hoort, moeiteloos je eigen stroom toebehoort, en dus eigenlijk …  feitelijk geen (lineaire) planning (meer) nodig heeft. Het is al lang bedacht en gepland. Door je ziel. Want in het nieuwe bewustzijn zijn de rollen flink omgekeerd. In 5D leidt de Ziel in ‘ronde’ tijd. In 3D volgt de aardse persoonlijkheid in 'lineaire' tijd. Dàt is het nieuwe normaal. Enfin, ik kan hier nog wel even over doorgaan zo, ...

 

Maar wat ik voor nu wil zeggen is dat ik in de loop van de jaren een ‘All-In-One’ dagboek / schrijf / agenda / to-do / to-be plan systeem (zonder plan 🤩) heb ont-wikkeld, waarbij mijn ziel de CEO mag zijn, en ik haar trouwe rechterhand. Anders gezegd, een praktisch, overzichtelijk en efficiënt plan- en organisatie systeem dat lineaire en ronde tijd stipt en wijs combineert! Beide vloeien er samen in, door en met elkaar. Elk met hun eigen kwali-tijd

 

Het is deze natuurlijke, authentieke én duurzame manier van plannen, spelen, creëren en organiseren die ik tijdens deze inspiratieworkshop heel graag met je wil delen. Praktisch, toegankelijk én bovenal zinspirerend.

 

Je Plan écht leren Tracken doe je hier!  #ikbeloof 

 

 

niets geplan

niets gedoe

't is mijn ziel 

die roept

 

#kiekeboe

Dag 3 : Je Leven Helen - Monika Braun

Hoe herken je je interne blokkades en wat kun je eraan doen? Hoe kun je je patronen doorbreken? Hoe ontdek je de oorzaak van je ziekte en verbeter je je gezondheid? Hoe verander je je levensomstandigheden zonder te vechten tegen wat er is?

 

1. Kom je te weten hoe het onderbewuste functioneert en wat zijn rol is in het scheppingsproces.

 

2. Je leert over:

  • De werkelijkheid en jouw rol daarin (hoe je negatieve denkbeelden, gedachten en overtuigingen kunt veranderen).
  • De werking van energie
  • Hoe je je Zelf in balans kunt brengen

 

3. Je leert om:

  • Te communiceren met je onderbewustzijn.
  • Negatieve onderbewuste overtuigingen te neutraliseren.
  • De energie in en om je heen te veranderen.
  • In de alfa-hersengolfstand te komen en werken met visualisatie.

 

Prijs :  195 euro (3 cursusdagen) inclusief koffie, thee, water, versnapering. Aantal deelnemers beperkt.

Optioneel de mogelijkheid om samen te eten (vegetarisch buffet) na de cursusmiddag.  (20 euro)

Inschrijven via onderstaand formulier :