Ufo's officiëel erkend

Lezing door Bart Uytterhaegen

Bart Uytterhaegen is een internationaal gevestigde UAP-expert of ufoloog en auteur van het boek: ‘Ufo’s officieel erkend’ (uitgeverij Obelisk). Hij studeerde Beeldende Kunsten aan het Sint-Lucas te Gent en behaalde daarna een diploma life coach.

Door een gebeurtenis in 1984, een zogenaamde Close Encounter, volgde er een uitgebreide studie van het UAP-dossier. Dit resulteerde in het oprichten van de onderzoeksorganisatie BUFON (Belgisch UFO Netwerk) met zo’n 10 jaar veldwerk, waaronder skywatch procedures (CE5) en graancirkel onderzoek. Binnen de wereld van de ufologie heeft Uytterhaegen inmiddels heel wat op zijn conto staan, zijnde media publicaties, interviews en nu ook een gloednieuw boek, ‘UFO’s – officieel erkend’, dat in juli 2021 gepubliceerd werd bij uitgeverij Obelisk. 

Bart Uytterhaegen werkt samen met o.a. Nick Pope (ex Ministry of Defence), die tevens het voorwoord voor het boek 'Ufo's officieel erkend' schreef. 

Dat we niet alleen zijn, is inmiddels zeker want de bewijzen zijn overweldigend! Het jaar 2021 schrijft nu al geschiedenis als het jaar waarin ufo’s officieel erkend werden. En hoewel velen gefascineerd zijn door de werking van hun geavanceerde technologie, verschuift de vraag steeds meer naar wie zijn zij en wat komen ze hier doen? Uytterhaegens werk nodigt iedereen uit zich open te stellen voor Interplanetair Contact.

Meer info op https://bartuytterhaegen.be/

 

Praktisch :

Vrijdag 11 november om 14u30

Zaal Lindebloesem, Kruisstraat 12, 3120 Tremelo

Voor deze activiteit kan je niet meer inschrijven