Van ouderschap naar dienend leiderschap

 

Workshop door Christian Verschueren

 

Help ! Ik heb geen controle meer over de situatie in mijn gezin. Dat vreet aan me en soms word ik bang dat ik als ouder niet meer voldoe.

Kinderen nemen gedrag over …Niet wat je zegt, maar wat je doet, zullen ze onthouden. Kinderen zijn nog zo mooi bij hun gevoel, hun brein heeft hun leven nog niet overgenomen. Bij veel volwassenen gebeurt dit helaas wel, vaak uit bescherming.

Kinderen brengen ons bij onze authenticiteit. Als je het systeem herkend en erkend, bieden kinderen je de kans om een authentiek leider te worden.

 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand ..

 

Het leven is eenvoudig voor een kind. Ze leven in het nu, het gaat om nu, ze voelen nu en dus is het belangrijk dat wij als ouders NU bewust veranderen. Wat kinderen laten zien, geeft ons ook motivatie om meer bij onszelf terug te komen en meer te voelen, als we daar voor open staan.  

Hoe doe je dit effectief en hoe leer je omgaan met alle stress ? In elke gezinsproblemathiek zit een patroon. De systemische aanpak  - het geheel gaan bekijken en onderzoeken – is volgens onze spreker Chris Verschueren dé oplossing.

 

Chris Verschueren is een passievolle transformatie en leiderschapscoach. Hij brengt mensen en organisaties naar een hoger 'bewust' niveau. Een niveau waar groei en plezier een constante 'zijn'. Uitdagingen en problemen zijn unieke opportuniteiten om de 'daadkracht' van alignement en heelheid dagdagelijks te ervaren.

Zijn eigen persoonlijke doelstelling is om mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van zichzelf.

De persoonlijkheid naast zich kunnen neerzetten om de pure waarheid te ervaren dat we liefde zijn en die begeleidt ons dagdagelijks naar vrijheid voor onszelf en daarnaast voor de ganse wereld.

Want als je de wereld wil veranderen begin je bij jezelf en dat gaat meestal niet zonder slag of stoot. Dat is nu eenmaal het spel van de dualiteit op aarde. Elk moment van de dag waar je de dualiteit overstijgt kom je bij je hart en dat is de poort naar je ziel. 

 

Praktisch

 

Wanneer | donderdag 14 december om 19u30

Waar | cursusruimte Brandnetel, Oude Putsebaan 17, 3140 Keerbergen

Prijs |        25 € 

 

Inschrijving via onderstaand formulier :