Verbinden in Vrijheid 

 

Workshop door Christian Verschueren

 

“Verbinden in vrijheid”….waarom is het zo belangrijk om in vrijheid te verbinden? Maar wat is nu vrijheid, is er dan geen commitment ?

Wanneer je je verbindt op zielsniveau, ervaar je innerlijke rust, vertrouwen, een positiever zelfbeeld, liefde en energie.

Je ervaart “verbinden” dan niet langer als een inperking van je vrijheid, een gevoel dat voortkomt uit angst.  Liefde overwint de angst… je bent dan helemaal vrij maar ook helemaal verbonden.

 

Liefde vanuit de ziel en het hart.

Het hart is vrij.

De ziel is onbeperkt

 

Als je verbinding aangaat vanuit het ego, kan dit verstikkend en beklemmend voelen. Je ervaart soms ook gevoelens van afgunst of jaloezie.  Of je gaat de ander restricties opleggen uit angst om die ander te verliezen.

Het ego heeft wel aandacht voor de behoefde aan liefde en verbondenheid, maar wil dit oplossen zonder de duisternis en de angst onder ogen te zien. Het gaat dan niet meer over liefde maar over behoefte aan erkenning en positieve aandacht.  Je bewustzijn keert niet naar binnen maar is naar buiten gericht. Helaas een vicieuze cirkel.

Tijdens deze workshop gaan we hier dieper op in. Je leert hoe het ego op meesterlijke wijze toch soms je ziel kan overschaduwen en echte “verbinding in vrijheid” in de weg kan staan. Je ontvangt praktische tips zodat jij straks ook “verbinding in vrijheid” kan ervaren.

 

Chris Verschueren is een passievolle transformatie en leiderschapscoach. Hij brengt mensen en organisaties naar een hoger 'bewust' niveau. Een niveau waar groei en plezier een constante 'zijn'. Uitdagingen en problemen zijn unieke opportuniteiten om de 'daadkracht' van alignement en heelheid dagdagelijks te ervaren.

Zijn eigen persoonlijke doelstelling is om mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van zichzelf.

De persoonlijkheid naast zich kunnen neerzetten om de pure waarheid te ervaren dat we liefde zijn en die begeleidt ons dagdagelijks naar vrijheid voor onszelf en daarnaast voor de ganse wereld.

Want als je de wereld wil veranderen begin je bij jezelf en dat gaat meestal niet zonder slag of stoot. Dat is nu eenmaal het spel van de dualiteit op aarde. Elk moment van de dag waar je de dualiteit overstijgt kom je bij je hart en dat is de poort naar je ziel. 

 

Praktisch

 

Wanneer | woensdag 15 november om 19u30

Waar | cursusruimte Brandnetel, Oude Putsebaan 17, 3140 Keerbergen

Prijs |        25 € 

 

Inschrijving via onderstaand formulier :