Cosmo Tech

Workshop begeleid door Patrick Lemmens

 

We maken samen een ORGONMIC BUBBLE ( ieder de zijne ) 

COSMO TECH is het “professionele” vervolg op de gekende “oudere” ORGONIET  blokjes / “cloudbuster” systemen – maar NIET met TOXISCHE stoffen zoals bv composiethars en andere chemische ingrediënten die afbreuk doen aan de etherische werking (dit is belangrijk gebleken) en met toevoeging van diverse nieuwe technologie en ingrediënten.

 

COSMO TECH kan je beschouwen als de nieuwste en super-verbeterde generatie van de alom bekende harsen ORGONIET zuiveringsblokjes / kegels / pyramides.

Vele van deze “oude” dingen hebben maar een zwakke of soms helemaal geen enkele energetische waarde….(behalve esthetisch / of  commercieel)

Deze ORGANMIC BUBBELS zijn NU op aarde als het ultieme ANTWOORD OM HIER HEEL DE BOEL UIT TE ZUIVEREN. Er kan geen enkele negatieve energie tegen op!

Als ze gemaakt worden volgens huidig recept hebben ze een geweldig hoog trillingsgetal (BOVIS schaal kunnen we uitmeten)

Onderaan vind je alvast de MATERIELE ingrediënten, maar er is ook een spiritueel/etherische component die ik jullie zal uitleggen vlak voor en tijdens de workshop. 

 

 

Praktisch :

Zaterdag 4 maart van 9u30 - 17u 

Vrijdag 21 april van 9u30 - 17u 

Adres : Zaal Ankerpunt, Sint-Hubertusdreef 14, 3150 Wakkerzeel (Haacht)

Deelnameprijs : 350 euro :  150 euro vooraf te betalen, 200 euro de dag zelf

De prijs is inclusief alle materialen (zie document onderaam), water, koffie of thee en uitgebreid lunchbuffet

 

 

Inschrijven niet meer mogelijk 

 

Ingredienten Voor De ORGANMIC BUBBLE
Word – 163,6 KB 402 downloads
Wat Doe Je Zelf Thuis Na De Workshop
Word – 154,9 KB 319 downloads