Zelfzorg met Aromatherapie

Lezing door Greetje Van den Eede

 

Heb jij ook zo van die kwaaltjes die af en toe de kop opsteken? Verkoudheid, spijsverteringsklachten, hormonale schommelingen, huidproblemen, infecties, pijnlijke spieren, …? En wil jij dit graag op een eenvoudige en natuurlijke manier aanpakken? Dan is deze lezing zeker iets voor jou!

Greetje Van den Eede komt vertellen hoe zij al meer dan 25 jaar kruiden en essentiële oliën gebruikt voor de gezondheid en welzijn van haar gezin en cliënten in haar praktijk. Door tijdig symptomen op te merken en hiervoor de geschikte essentiële oliën in te zetten, kan je bijna volledig autonoom voor je eigen gezondheid zorgen. Door de bewezen effectiviteit en de kracht van deze essentiële oliën verlicht je snel de meeste klachten. Met enkele flesjes essentiële olie kan je al een huisapotheek inrichten en de meest voorkomende kwaaltjes aanpakken. Greetje geeft praktische aanwijzingen over de eenvoudige toepassingen.

Om dit voor veel mensen toegankelijk te maken, schreef ze samen met dr. Geert Verhelst het ‘Groot handboek aromatherapie’ dat op 1 december 2022 verscheen. 

Het is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd naslagwerk geworden voor een natuurlijke aanpak van de meest voorkomende klachten en indicaties. Naast een beschrijving van 120 essentiële oliën en waarvoor je ze kan inzetten, vind je er honderden praktische recepten. Uiteraard is de kwaliteit van de essentiële oliën belangrijk, en dien je ook wat meer te weten over de manier van toepassen.  Dit alles komt Greetje graag op dinsdag 7 februari 2023 uit de doeken doen, zo weet je uit eerste hand hoe je best met essentiële oliën aan de sla gaat.

Greetje deelt haar kennis en passie hierover graag. Omdat interactie belangrijk is, besteedt ze veel aandacht aan een gesprek met de groep.

Het boek wordt die avond te koop aangeboden. De eerste tien mensen die het boek ter plaatse aankopen, ontvangen gratis een flesje essentiële olie Echte Lavendel (Lavandula angustifolia).

https://www.natuurbalans.be/groothandboekaromatherapie

Praktisch :

Dinsdag 7 februari om 19u30

Zaal De Klapper, Klapgat 2, 3150  Haacht

Deelnameprijs : 18 euro (voor deze lezing is enkel voorafbetaling mogelijk)

Ik bestel mijn toegangsticket :